Инструкции за употреба Skincell Pro

Инструкции за използване на серума Skincell Pro

Инструкции за Skincell Pro

Естествен и безопасен препарат за корекция на бенки, брадавици и кожни петна се появи наскоро, но вече спечели любовта и популярността на много жители в България. Състои се само от екстракти и екстракти от активни растения, поради което има сложен ефект върху несъвършенството на кожата, без да причинява вреда на здравата кожа, но в същото време премахвайки причините за дефицита.

Серумни показания

Препоръчва се използването на серум Skincell Pro при първите признаци на кожни лезии като брадавици, старчески петна и нежелани бенки. Тези несъвършенства на кожата могат силно да развалят външния вид, освен това причиняват много неприятности: те постоянно се намесват, сърбят и при най-малкото увреждане причиняват силна болка и могат да доведат до сериозни здравословни проблеми. Ако не започнете лечение, образуванията бързо се разпространяват, заемайки все повече и повече области от здрава кожа. Ето защо, колкото по-рано започнете да се справяте с кожни проблеми, толкова по-лесно и бързо ще се справите с тях.

Инструкции за употреба стъпка по стъпка

Тъй като серумът Skincell Pro е безопасен, можете да го използвате самостоятелно у дома.

  1. Отворете пластмасова туба със серум и изцедете малко количество.
  2. Нанесете продукта върху проблемната област на кожата
  3. Повтаряйте тази процедура 2-3 пъти на ден в продължение на 2-4 месеца, в зависимост от тежестта на заболяването.

Тъй като серумът е напълно безвреден, той може да се използва, докато ситуацията изисква. Не се изискват почивки за лечение.

Противопоказания

Лекарството е направено от естествени и безопасни вещества, така че почти няма противопоказания. Дори деца от 2 години и възрастни хора могат да го използват за коригиране на бенки, брадавици и кожни петна. Не засяга протичането на други остри и хронични заболявания.

Както при всяко природно лекарство, в редки случаи може да се появи индивидуална непоносимост към който и да е компонент на лекарството. В този случай трябва да спрете употребата на лекарството и да използвате антиалергични продукти.