Опит от употреба Skincell Pro

Опит от използването на серум Skincell Pro от Maxim от Варшава

Опитът от използването на серум Skincell Pro

Добър ден. Преди шест месеца започнах да използвам серума Skincell Pro, който се използва за корекция на бенки, брадавици и кожни петна. Бих искал да споделя с другите резултатите, които успях да постигна с този прекрасен инструмент.

Бенки, които обезобразяват лицето ми

Бенки на брадичката и около носа ми започнаха да се появяват, когато бях тийнейджър. Отначало това бяха малки точки, които бяха почти невидими. По това време те по никакъв начин не ме притесняваха, освен че понякога причиняваха леко сърбеж. Но тези бенки растяха заедно с моето израстване. По времето, когато бях на тридесет, лицето ми вече имаше грозно висящи кафяви грахчета, което правеше лицето ми да изглежда асиметрично и брадичката ми да се криви. Винаги съм я харесвал ужасно. Някои дори си мислеха, че имам мръсотия по лицето си.

Но освен грозния външен вид, тези бенки ми създадоха много проблеми при бръсненето. Беше много трудно да се обръсне косата им около тях и още повече върху тях. По късмет косата им растеше много по-бързо от брадата, беше груба, така че винаги изглеждаха подредени, със стърнища. Освен това, когато се бръсна, често случайно ги удрям с бръснач, който винаги е бил придружен от дива болка и обилно кървене. Те винаги лекуваха дълго и болезнено. Като цяло тези грозни бенки не ми донесоха нищо добро и, разбира се, много исках да се отърва от тях.

Начини за справяне с бенки

Опитът от използването на Skincell Pro

След като намерих време, реших да отида на лекар и да се отърва от бенките. Лекарят предложи единственото решение - хирургично отстраняване. Разбира се, наистина не исках да влизам под ножа, особено след като операцията изискваше повече от седмица, за да остане в болницата след операцията, докато раните заздравеят. Размишлявайки върху това, влязох в мрежата и видях ужасяващи снимки на белезите, които хората имат след премахване на бенка по лицето. Разбира се, веднага ми се прииска да направя такава операция. Наистина исках да намеря алтернатива и намерих сайта на производителя на серум Skincell Pro, където научих как да го използвам. Реших да поръчам, защото производителят обеща да се отърве от бенката без болка, белези и белези. Освен това това лекарство е напълно безвредно, така че няма рискове. И реших да поръчам този серум.

Резултати от приложението

Серумът Skincell Pro пристигна по пощата в рамките на 5 дни. Има консистенция на мек крем с лек приятен аромат. Започнах да го прилагам два пъти на ден след измиване на лицето сутрин и преди лягане. Оказа се много лесно да се използва серумът: просто трябва да изцедите капка от лекарството и да го приложите върху самата бенка. След нанасяне няма усещане за парене или изтръпване, изобщо няма дискомфорт.

В рамките на една седмица започнах да забелязвам, че бенките станаха малко по-малки, което много ме зарадва. Разбира се, не очаквах моментален резултат от крема, но все пак бях лекуван с него без болка, превръзки и хоспитализация.

След 2 месеца редовна употреба бенките станаха почти плоски, станаха 2 пъти по-малки в диаметър. Вече не ги пипах при бръснене, не пречеха.

Използвах серума в продължение на 4 месеца и ги накарах да изчезнат напълно! Вече 2 месеца живея без тях, което е много, много щастливо. Използването на това лекарство не е причинило дразнене, болка или сърбеж, агентът има много мек ефект върху кожата, не я наранява.