Отзиви за Skincell Pro

 • Йорданка
  Имах бенка близо до носа си, наистина ме притесняваше. Не посмях да направя операцията. Приятел посъветва skincell pro крем. С негова помощ премахнах бенката без никакви операции за 2 месеца.
  Skincell Pro
 • Димитър
  Синът имаше брадавици по ръцете. Опитаха много лекарства от аптеката, изгориха брадавиците, почерняха и нараниха. Но много скоро се появиха нови. След използване на skincell pro всички брадавици изчезват без болка, новите вече не се появяват.
  Skincell Pro
 • Елена
  С възрастта на врата и раменете ми започнаха да се появяват старчески петна. Лекарите казаха, че това е естествено и не може да се лекува. Но не исках да се примирявам с тази грозота и поръчах серум Skincell Pro. В рамките на месец цветът на кожата ми се изравни, отново мога да нося отворени дрехи.
  Skincell Pro
 • Николай
  Използвах серума Skincell Pro за брадавици. Има лека приятна миризма и консистенция, подобна на крем. Брадавиците не почерняха от него, а постепенно започнаха да изсъхват и напълно изчезнаха.
  Skincell Pro
 • Николай
  Поръчах на серума Skincell Pro да се отърве от брадавицата, тя скочи точно на крака ми. Болно ми беше да ходя заради нея. С помощта на серум той премахна брадавицата за 3 седмици. Съпругата прочете инструкциите и реши да опита и този крем, след като шушулките имаха старчески петна по гърба си. След един месец употреба цялата кожа стана чиста.
  Skincell Pro
Потребителска оценка Skincell Pro
4.5
17